Česta pitanja

ЧЗВ

Всички отговори на вашите въпроси

Цената, която плащам, включва ли всичко?

Абсолютно да, цената включва пътни такси, гориво, багаж, ДДС!

Кога мога да резервирам?

Можете да резервирате до 90 минути предварително, това ще ни позволи да организираме вашите трансфери по-добре и да свършим работата си по-добре.

Къде ще се срещна с шофьора ?

В италианските летища ще посрещнете шофьорите в залата за пристигащи, веднага след събиране на багажа, в запазена зона, които ще ви изчакат с табела с име, по отношение на адресите и хотелите в пункта за събиране, заявен в резервацията, на гарите на платформата за пристигане или изходните турникети, в пристанищата шофьорът ще чака под кораба, посочен в резервацията.

Резервирах в 10:00 сутринта, но моят полет, кораб или влак закъснява или рано, какво се случва ?

Ние наблюдаваме вашия полет/кораб/влак преди и по време на (круиз, пътуване) с платформата FlightRadar и официалните приложения на избраните транспортни компании, ако вашият полет/кораб/влак пристигне преди планираното време, вашият шофьор ще пристигне по-рано, ако вашият полет/кораб/влак пристигне по-късно, назначеният шофьор ще пристигне по-късно. Като резервирате при нас чрез нашата уеб платформа или приложение, вашето пътуване, трансфер или летищен трансфер са застраховани във всяка ситуация

Колко време ме чака шофьорът на летището, адреса, хотела, апартамента, гарата или пристанището ?

Безплатното време за изчакване за вътрешни полети е 45 минути, за международни полети 60 минути, 60 минути за круизни кораби, 15 минути за адреси, хотели и гари. Препоръчително е телефонът ви винаги да е включен за всякакви комуникации с назначения шофьор, във всеки случай, след като прагът на изчакване бъде надвишен, ако шофьорът е наличен, ще бъде приложена лека допълнителна такса.

Помощта ви на разположение ли е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата ?

Нашите офиси са отворени от 09:00 до 18:00 ч., но за спешни случаи и управление на вашата резервация, можете да започнете онлайн чат в уеб или платформата на приложението, като посочите номера на резервацията, първият наличен оператор ще поеме отговорността за вашата искане.

Мога ли да променя резервацията си ?

Със сигурност! Имайки предвид нашите правила и условия, както е посочено в раздел 7.5, моля, изпратете имейл на booking@tsairportransfers.com или инициирайте онлайн чата на живо, за да се свържете незабавно с един от нашите оператори. С удоволствие ще се опитаме да направим исканата промяна на вашата резервация.

Издавате ли фактура ?

Разбира се, когато е необходимо фактуриране на услугата вместо данъчната бележка, издадена от шофьора в края на трансфера, въведете данните си за фактуриране в бележките по време на фазата на резервация.

Какво се случва, ако драйверът не се появи ?

Нашите шофьори стриктно спазват правните договори с TSA, неявяването, ако това се случи, би довело до нарушаване на договора с компанията и пълно възстановяване на сумата на клиента.

Вашата услуга предлага ли се 24/7 ?

Разбира се, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината, включително празниците.

Мога ли да плащам онлайн ?

Със сигурност! Каня ви да продължите към страницата за онлайн резервации. По време на четвъртата стъпка ще бъдете помолени да изберете метод на плащане. Можете да изберете да извършите плащането онлайн или да платите директно на водача чрез предварително оторизиране на сумата, която ще бъде отключена, след като водачът получи плащането, в рамките на 24 часа.