Чести прашања
ДАЛИ БАРАТЕ ТРАНСФЕРИ ПО АЕРОДРОМ ВО РИМ?


НИЕ ПРЕВОЗИМЕ ЛУЃЕ

Резервирајте ја вашата услуга

Такси - Возач во Италија

Нашата услуга е активна секој ден во годината, 7 на ден, 24 часа на ден. Затоа, со резервирање кај нас, вашето патување до/од дестинацијата по ваш избор е загарантирано! 

Веднаш по резервирањето ќе добиете потврдна СМС/Е-пошта, неколку часа пред трансферот ќе ги добиете и податоците за возачот преку СМС/пошта.Трансфери од\до аеродромите во Рим

Веќе 15 години се занимаваме со превоз на патници до и од аеродромите во Рим.

Ви посакуваме добредојде на аеродромот, хотелот, адресата и ве носиме до вашата дестинација.

Веднаш штом ќе слетате, нашиот оперативен оддел ќе ве контактира за проверка. Продолжувајќи во салата за пристигнување по барањето за багаж, ќе го најдете вашиот возач со знак со вашето име напишано на него.

  • Резервирајте за 60 секунди

    Инстант потврда

taxi services

ВКЛУЧЕНИ УСЛУГИ

Со резервирање на вашиот трансфер однапред, ќе ги вклучите следните услуги

СЛЕДЕЊЕ НА ЛЕТ

Летот го контролираме со нашите апликации, ќе ви се јавиме веднаш штом слетате.

ПРИЕМ НА КЛИЕНТИ

Ќе ве чекаме во салата за пристигнувања со натпис со вашето име

СЕРВИС ЗА БАГАЖ

По барање, ќе ве чекаме со количката за багаж, ќе се грижиме за вашиот багаж додека одиме кон возилото

ФЛОТА

ЦЕНИ

Можете да ги видите трошоците за возење откако ќе ја внесете адресата за „подигање“,
адресата на дестинацијата за „отпуштање“, „времето“, датумот и бројот на луѓе, потоа кликнете на
копчето „Следно“ и системот ќе ви ја покаже пресметаната стапка.


Вид на трансфер
* гориво, ДДВ и патарини се вклучени во наведените стапки
*Цена по лице

Автомобил до 3/4 лица *

од\до Fiumicino или Ciampino аеродром - Хотел - Адреса

€ 14,00 – € 18,00

КНИГА

Миниван до 8 лица*

од\до Fiumicino или Ciampino аеродром - Хотел - Адреса

€ 11,00 – € 12,00

КНИГА

Минибус до 20 лица*

од\до Fiumicino или Ciampino аеродром - Хотел - Адреса

€ 23,00 – € 24,00

КНИГА

Автобус до 52 луѓе*

од\до Fiumicino или Ciampino аеродром - Хотел - Адреса

€ 15,00 – € 18,00 

КНИГА
СИТЕ ДЕСТИНАЦИИ
ПРОНАЈДЕТЕ НЕ НИЗ ИТАЛИЈА, КАДЕ И ДА ВЕ ТРЕБА
СЕРВИС НА АЕРОДРОМИ РИМ
АЕРОДРОМ ФИУМИЧИНО (ФЦО)
АЕРОДРОМ ЧАМПИНО (ЦИА)
СЕРВИС НА АЕРОДРОМИТЕ МИЛАНО
АЕРОДРОМ МАЛПЕНСА (MXP)
АЕРОДРОМ ЛИНАТЕ (ЛИН)
АЕРОДРОМ ОРИО АЛ СЕРИО (BGY)
СЕРВИС НА АЕРОДРОМОТ ТОРИНО
АЕРОДРОМ КАСЕЛА ТОРИНО (ТРН)
СЕРВИС НА АЕРОДРОМОТ ФИРЕНЦА
АЕРОДРОМ ПЕРЕТОЛА ФИРЕНЦА (ФЛР)
МЕЃУНАРОДЕН АЕРОДРОМ ПИСА САН ЏУСТО (ПСА)
АПЛИКАЦИЈА ЗА ПАТНИК

Опуштете се и резервирајте полесно!

Преземете ја нашата апликација

Резервирајте, проверете ги деталите за вашата резервација или откажете ги возењата.

TSA – AIRPORT TRANSFERS – VAT NUMBER 15305461004 – DMRCRS94A02H501C – REA NUMBER: RM – 1583233