Чести прашања

ИНСТРУКЦИИ И МЕСТА НА СОСТАНОКАеродром FCO Fiumicino:


Возачот ќе ве чека на колоната на местото на состанокот, во салата за пристигнување, со вашето име напишано на знак.Пребарајте Лимосервис.

Ве молиме вклучете го телефонот по пристигнувањето.


CIA Аеродром во Чампино:


Возачот ќе ве чека надвор од салата за пристигнувања со знак со вашето име.

Ве молиме вклучете го телефонот по пристигнувањето.


Пристаниште Цивитавекија:

Возачот ќе ве чека под бродот држејќи знак со вашето име на него.


Станица Термини:


Возачот ќе ве чека во близина на Caffe Trombetta, во Виа Марсала.


Станица Тибуртина:

Возачот ќе ве контактира за да дефинирате персонализирана точка на чекање.


Хотел/Адреса/Апартман:

Почекајте го возачот во лобито на хотелот, или на вашата домашна адреса возачот ќе влезе и ќе се огласи како ваш возач и ќе го потврди вашето име во хотелот или ќе ве повика по пристигнувањето на адресата/апартманот.

 

Ако искусите какви било проблеми или имате потешкотии да го лоцирате вашиот возач, ве молиме контактирајте со нас преку дадениот број или јавете се на нашиот тим за услуги на клиентите

00 39 0656548975


Трошоци за време на чекање:

Вашиот возач ќе чека бесплатно еден час на аеродромот/пристаништето и 15 минути бесплатно на која било друга наведена адреса или железничка станица.

По овој пат ќе ви се наплаќаат 25,00 евра за секои 30 минути доцнење за да плаќате директно на вашиот возачКОНТАКТИРАЈ ГО ДОБАВУВАЧОТ

taxiserviceairportrome.com

Грижа за клиентите: 00 39 0656548975

Е-пошта: booking@taxiserviceairportrome.com