Чести прашања

Чести прашања

Одговорите на вашите прашања

Дали цената што ја плаќам е вклучена?

Апсолутно да, стапката вклучува трошоци за патарина, гориво, ДДВ!

Кога можам да резервирам?

Можете да резервирате кога сакате, доколку резервирате однапред ќе ни дозволите да го организираме вашиот трансфер на најдобар можен начин и да ја извршиме нашата работа на најдобар можен начин.

Каде ќе се сретнам со возачот?

На аеродромите во Рим, возачите ќе ги пречекате во салата за пристигнувања, веднаш откако ќе го подигнете багажот, на излегување ќе го најдете вашиот возач со знак со вашето име испишано на него.

Резервирав во 12:00, но мојот лет е одложен или рано, што се случува?

Ние го следиме вашиот лет, ако вашиот лет слета порано, ние ќе пристигнеме порано, ако слета подоцна, ќе пристигнеме подоцна.

Со резервација кај нас, вашиот трансфер од аеродром е 100% осигуран во секоја ситуација.

Колку долго ме чека возачот на аеродром?

Бесплатното време на чекање за национални летови е 45 минути, за меѓународни летови 90 минути.

Секогаш држете го телефонот вклучен за да стапите во контакт со возачот, во секој случај, откако ќе се надмине прагот на чекање, сепак ќе почекаме, со мала доплата на цената.

Колку долго ме чека возачот во хотелот за да одам на аеродром?

чекањето од хотел - адреси е 15 минути, исто така, во овој случај, секогаш одржувајте го вашиот мобилен телефон вклучен за какви било комуникации и доцнења.

Дали услугата за помош е 24/7?

Нашите канцеларии се отворени од 09:00 до 18:00 часот, но за итни случаи можете да го започнете онлајн разговорот на страницата и веднаш ќе одговориме.

Може ли да ја сменам мојата резервација?

Секако, со повикување на наведениот телефонски број или со започнување на разговорот во живо на веб-страницата

Дали издавате фактура?

Се разбира, испратете ни ги вашите податоци за наплата на reservationsroma@gmail.com и ќе ги добиете за 10 минути.

Што ќе се случи ако возачот не се појави?

Тоа никогаш не се случува, во тој случај ќе ви биде вратен целиот износ.

Дали вашата такси услуга е достапна 24/7?

Се разбира, 24 часа на ден, 365 дена во годината, вклучувајќи ги и празниците.

Може ли да платам онлајн?

Се разбира, продолжете на страницата за онлајн резервации.