Pyetjet e shpeshta

FAQ

Të gjitha përgjigjet për pyetjet tuaja

A është çmimi që paguaj gjithëpërfshirës ?

Absolutisht po, tarifa përfshin tarifa, karburant, bagazh, TVSH!

Kur mund të rezervoj ?

Mund të rezervoni deri në 90 minuta përpara, kjo do të na lejojë të organizojmë më mirë transferimet tuaja dhe të kryejmë më mirë punën tonë.

Ku do ta takoj shoferin?

Në aeroportet italiane do të takoni shoferët në sallën e mbërritjeve, menjëherë pas grumbullimit të bagazheve, në një zonë të rezervuar të cilët do t'ju presin me një shenjë emri, në lidhje me adresat dhe hotelet në pikën e grumbullimit të kërkuar në rezervim, në stacionet në platforma e mbërritjes ose rrotullat e daljes, në porte shoferi do të presë nën anijen e treguar në rezervim.

Kam rezervuar në orën 10:00, por fluturimi, anija ose treni im është vonë ose herët, çfarë ndodh ?

Ne monitorojmë fluturimin/anijen/trenin tuaj para dhe gjatë (lundrimit, udhëtimit) me platformën FlightRadar dhe aplikacionet zyrtare të kompanive të zgjedhura të transportit, nëse fluturimi/anija/treni juaj arrin përpara kohës së planifikuar, shoferi juaj do të arrijë më herët. nëse fluturimi/anija/treni juaj mbërrin më vonë, shoferi i caktuar do të arrijë më vonë. Duke rezervuar me ne nëpërmjet platformës ose aplikacionit tonë të internetit, udhëtimi, transferimi ose transferimi juaj në aeroport është i siguruar në çdo situatë

Sa kohë më pret shoferi në aeroport, adresë, hotel, apartament, stacion treni apo port ?

Koha e pritjes falas për fluturimet e brendshme është 45 minuta, për fluturimet ndërkombëtare 60 minuta, 60 minuta për anijet turistike, 15 minuta për adresat, hotelet dhe stacionet. Këshillohet që të keni gjithmonë të ndezur telefonin tuaj për çdo komunikim me drejtuesin e caktuar, në çdo rast, pasi të tejkalohet pragu i pritjes, nëse shoferi është i disponueshëm, do të aplikohet një tarifë e lehtë shtesë.

.

A është ndihma juaj e disponueshme 24 orë në ditë, 7 ditë në javë ?

Zyrat tona janë të hapura nga ora 09:00 deri në orën 18:00, por për raste urgjente dhe menaxhimin e rezervimit tuaj, ju mund të filloni bisedën në internet në platformën e Uebit ose të Aplikacionit duke treguar numrin e rezervimit, operatori i parë i disponueshëm do të marrë përgjegjësinë tuaj. kërkesë.

A mund ta ndryshoj rezervimin tim ?

Sigurisht! Duke marrë parasysh termat dhe kushtet tona siç thuhet në seksionin 7.5, ju lutemi dërgoni një email në booking@tsairportransfers.com ose filloni bisedën e drejtpërdrejtë në internet për të kontaktuar menjëherë me një nga operatorët tanë. Ne do të përpiqemi me kënaqësi të bëjmë modifikimin e kërkuar në rezervimin tuaj.

A lëshoni një faturë ?

Sigurisht, kur faturimi i shërbimit është i nevojshëm në vend të kuponit tatimor të lëshuar nga shoferi në fund të transfertës, shkruani informacionin tuaj të faturimit në shënime gjatë fazës së rezervimit.

Çfarë ndodh nëse shoferi nuk shfaqet ?

Drejtuesit tanë respektojnë rreptësisht kontratat ligjore me TSA, mosparaqitja, nëse kjo do të ndodhte, do të rezultonte në shkelje të kontratës me kompaninë dhe rimbursim të plotë të klientit.

A është shërbimi juaj i disponueshëm 24/7 ?

Sigurisht, 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, duke përfshirë edhe festat.

A mund të paguaj online ?

Sigurisht! Ju ftoj të vazhdoni në faqen e rezervimit online. Gjatë hapit të katërt, do t'ju kërkohet të zgjidhni mënyrën e pagesës. Mund të zgjidhni ta bëni pagesën online ose ta paguani shoferin drejtpërdrejt duke para-autorizuar shumën që do të zhbllokohet pasi shoferi të ketë marrë pagesën, brenda një periudhe 24-orëshe.