Pyetjet e shpeshta

UDHËZIME DHE PIKAT TAKIMIAeroporti FCO Fiumicino:


Shoferi do t'ju presë në kolonën të pikës së takimit, në sallën e mbërritjeve, me emrin tuaj të shkruar në një tabelë. Kërkoni Limoservice.

Ju lutemi ndizni telefonin tuaj pas mbërritjes.


CIA Aeroporto di Ciampino:


Shoferi do t'ju presë jashtë sallës së mbërritjeve me një tabelë me emrin tuaj.

Ju lutemi ndizni telefonin tuaj pas mbërritjes.


Porti Civitavecchia:

Shoferi do t'ju presë nën anije duke mbajtur një tabelë me emrin tuaj mbi të.


Stacioni Termini:


Shoferi do t'ju presë pranë Caffe Trombetta, në Via Marsala.


Stacioni Tiburtina:

Do të kontaktoheni nga shoferi juaj për të përcaktuar një pikë pritjeje të personalizuar.


Hoteli/Adresa/Apartamenti:

Prisni shoferin në hollin e hotelit, ose në adresën tuaj të shtëpisë, shoferi do të hyjë dhe do të shpallet si shoferi juaj dhe do të konfirmojë emrin tuaj në hotel, ose do t'ju telefonojë pas mbërritjes në adresë/apartament.

 

Nëse keni ndonjë problem ose keni vështirësi në gjetjen e shoferit tuaj, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur numrin e dhënë ose telefononi ekipin tonë të shërbimit të klientit

00 39 0656548975


Kostot për kohën e pritjes:

Shoferi juaj do të presë falas për një orë në aeroport/port dhe 15 minuta falas në çdo adresë tjetër ose stacion treni të dhënë.

Pas kësaj kohe, do të tarifoheni 25,00 € për çdo 30 minuta vonesë, për t'i paguar drejtpërdrejt shoferit tuajKONTAKTONI FURNIZUESIN

taxiserviceairportrome.com

Kujdesit të konsumatorëve: 00 39 0656548975

E mail: booking@taxiserviceairportrome.com